تاثیر برنامه نویسی در صنعت غذا

تاثیر-برنامه-نویسی-در-صنعت-غذا
مطالب کاربردی
مدت زمان مطالعه : دقیقه
  • 0 نفر پسندیدند
  • ذخیره کردن
  • 798
فهرست
  • بازاریابی و تجارت الکترونیک در صنعت غذا
  • تاثیر برنامه نویسی در صنعت غذا
  • ارتباط صنعت غذا با فناوری های نوین
  • مفهوم دیجیتالی شدن در صنعت غذا
  • سخن پایانی

تاثیر برنامه نویسی در صنعت غذا

در این مقاله به موضوع برنامه نویسی در صنعت به خصوص در صنعت غذا و تاثیرات آن می پردازیم. اصطلاح “صنایع غذایی” شامل هر شرکتی می شود که تولید، فرآوری، تولیدغذا، نوشیدنی و مکمل های غذایی را می فروشد و سرو می کند و به تمام مراحل فرآیند اشاره دارد، از جمله طراحی، ساخت، نگهداری و تحویل راه حل ها به مشتری در صنعت تغذیه دام و صنایع غذایی (غذا و نوشیدنی).

در دوران اخیر، صنایع غذایی با تغییرات سریع و دائمی ناشی ازانقلاب صنعتی اخیر، Industry 4.0. اصطلاح “صنعت ۴٫۰” برای اشاره استفاده شده است. فرآیندهای تولید نوآورانه که به طور جزئی یا کاملاً خودکار از طریق فناوری هستند و دستگاه هایی که به طور مستقل با یکدیگر در طول فعالیت های زنجیره ارزش ارتباط برقرار می کنند.

بازار یابی و تجارت الکترونیک در صنعت غذا

بازاریابی و تجارت الکترونیک در صنعت غذا

درحالی که تجارت الکترونیک به سرعت در حال رشد است، صنعت غذا نیز جایگاه خود را در این محدوده در حال رشد پیدا کرده است. امروزه با مطرح شدن الگوهای جدید کسب وکار، تعاریف سنتی بازاریابی دگرگون شده است. بازاریابی یکی از سیستم های سازمانی و یا یکی از مهم ترین فرآیندهای سازمان های تجاری در جهت دستیابی به اهداف و ارضای نیازهای مصرف کنندگان است. ازاین رو تحولات عصر ارتباطات در قالب تأثیرات ناشی از توسعه ی تجارت الکترونیک موجب تغییرات چشمگیری در بازاریابی شده است.

کامپیوترها همه جا هستند. همانطور که آنها به طور فزاینده ای در خانه مورد استفاده قرار می گیرند، آنها نیز به طور فزاینده ای در تمام جنبه های صنایع غذایی از جمله کارخانه تولید استفاده می شوند. اما استفاده از آنها بدون نرم افزار بی فایده هستند، برنامه هایی که به آنها می گویند چه کاری انجام دهند.

تاثیر برنامه نویسی در صنعت غذا

یک سیستم برنامه نویسی چند مرحله‌ای برای کاهش هزینه غذای برنامه‌های تغذیه سازمانی با برنامه‌ریزی منو و کنترل داده‌ها به کمک رایانه توسعه داده شد. اهداف مدیریت غذا به عنوان یافتن ترکیبی از آیتم های منو برای یک توالی از روزها فرموله شد که محدودیت های غذایی، ساختاری، سازگاری و تنوع مورد نظر را با حداقل هزینه برآورده می کند، مشکلاتی که به طور معمول برای همه سازمان ها و افراد حجم غذا با آن مواجه می شوند.

گفتگوی برنامه ریزی شده تنظیمات را بر روی خط امکان پذیر می کند. یک زیرسیستم کامل کامپیوتری اطلاعات مدیریت برنامه نویسی در صنعت مواد غذایی نیز برای پشتیبانی از مولد ماتریس و ارائه یک سازماندهی فایل یکنواخت و سیستم کدگذاری داده قابل اجرا برای هر موسسه توسعه داده شد.

اسناد سیستم، به نام S/360 CAMP، از طریق کتابخانه برنامه مشارکتی IBM در دسترس است. پس از اجرای اولیه در چهار بیمارستان ثابت کرد که بهینه‌سازی ریاضی واقعاً هزینه خدمات غذایی را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داده و در عین حال سطوح تغذیه‌ای و مقبولیت تجویز شده را حفظ کرده است، دو شرکت برای خدمت به مؤسسات در کاربرد CAMP و مشتقات آن تشکیل شدند.

گزارش های منتشر شده حاکی از کاربردهای موفق در بسیاری از بیمارستان ها، کالج ها، مدارس، و موسسات روانی و کیفری است که ۵ تا ۳۴ درصد صرفه جویی در هزینه ها را به همراه دارد. تعداد برنامه های کاربردی در ایالات متحده و خارج از کشور در طول سال ها با تأثیر مفید بر مدیریت غذا و سلامت تغذیه افزایش یافته است. نتایج انگیزه یک رویکرد جدید به نظریه شاخص قیمت مواد غذایی است زیرا برنامه‌های کاربردی مکانیزمی، عملی برای تنظیم مجدد مصرف غذا در مواجهه با نوسانات قیمت ارائه می‌دهند.

ارتباط صنعت غذا با فناوری های نوین

ارتباط صنعت غذا با فناوری های نوین

صنایع غذایی اخیراً با تغییراتی سریع و دائمی مواجه بوده است. انقلاب صنعتی Industry 4.0، که پویایی برنامه نویسی در صنعت را نیز به شدت تغییر داده است به طور کلی با توجه به دیجیتالی شدن در حال ظهور، مدل های تولید، با استفاده از آن در حال تغییر هستند. فناوری های هوشمند مانند روباتیک، هوش مصنوعی (AI)، اینترنت اشیا (IoT)، یادگیری ماشین و غیره.

آنها فاز جدیدی از اتوماسیون را تجربه می کنند که نوآوری و فرآیندها، محصولات و خدمات کارآمدتر است. معرفی این مدل های جدید کسب و کار نیازمند مهارت های حرفه ای جدید در نیروی کار برنامه نویسی در صنعت صنایع غذایی است. در این کار، ما یک استراتژی فعال مبتنی بر صنعت را برای دستیابی به یک تحول دیجیتال موفق معرفی می کنیم. در بخش مواد غذایی برای این منظور، ما بر تعریف مهارت‌های کلیدی فعلی و آینده نزدیک تمرکز می‌کنیم.

برای به دست آوردن شایستگی های مورد نیاز هر یک از پروفایل های حرفه ای مرتبط با برنامه نویسی در صنعت غذایی ما باید یک پایگاه داده خودکار از حرفه ها و شایستگی های فعلی و آینده و مهارت ها را شناسایی و از آنها استفاده کنیم. این پایگاه داده می تواند به عنوان یک نقشه راه اساسی برای هدایت بخش در آینده مورد استفاده قرار گیرد.

علاقه نشان داده شده توسط خوشه بخشی محلی و نهادهای مرتبط این ایده را تقویت کنید این تحقیق ابزاری کلیدی برای دانشگاهیان و سیاستگذاران خواهد بود برنامه های آموزشی مستمر به خوبی توسعه یافته و با جهت گیری بهتر به منظور کاهش عدم تطابق مهارت ها بین نیروی کار و مشاغل ایجاد شده است.

بدین ترتیب، برنامه نویسی در صنعت به خصوص صنعت غذا نیز اساساً مبتنی بر شبکه‌سازی هوشمند ماشین‌ها، تجهیزات الکتریکی و اطلاعات جدید است. سیستم های فناوری (IT) که امکان بهینه سازی فرآیندها و افزایش بهره وری خلق ارزش را فراهم می کند.تحول دیجیتال عنصر کلیدی انقلاب صنعتی جاری است.

مفهوم دیجیتالی شدن در صنعت غذا

مفهوم دیجیتالی شدن در صنعت غذا

در اینجا، مفهوم دیجیتالی‌سازی به انتقال ساده از داده‌های «آنالوگ» به داده‌های دیجیتال اشاره نمی‌کند. بلکه نشان دهنده شبکه سازی بین رابط های ایجاد شده، فرآیندهای تجاری، تبادل و مدیریت داده ها است. بنابراین، دیجیتالی شدن به سرعت در حال رشد بوده است دگرگونی پویایی بیشتر صنایع، از جمله صنایع غذایی. ساخت مدل‌ها از طریق توسعه فناوری‌های هوشمند مانند روباتیک پیشرفته تغییر می‌کنند. تولید حسگرها، هوش مصنوعی (AI)، کلان داده، اینترنت اشیا (IoT)، یادگیری ماشینی،رایانش ابری، ارتباط ماشین به ماشین (M2M) و غیره استفاده از این کلیدها را قادر می سازد.

فن آوری ها (KETs) مرحله جدیدی از اتوماسیون را تسهیل می کند که منجر به خلاقیت و کارآمدی بیشتر می شود.فرآیندها، محصولات و خدمات فناوری‌های دیجیتالی فوق‌الذکر می‌توانند به‌طور پیشین به کار گرفته شوند .تا به حال، با وجود تمام چالش ها، Industry 4.0 به عنوان یک فرصت عالی در نظر گرفته شده است.

سخن پایانی

زندگی کنونی ما با فناوری های مختلف امیخته شده و نمی توان عصر کنونی را بدون وجود تکنولوژی های مختلف مبتنی بر هوش مصنوعی و برنامه نویسی و کد نویسی تصور کرد. در پس زندگی امروزه ما هزاران خط کد وجود دارد که با خلق تجهیزات، سیستم ها، نرم افزارها و اپلیکیشن های کاربردی زندگی انسان عصر فعلی را اسان ترکرده است. پیشنهاد میشود به شما علاقه مندان مقاله کاربرد هوش مصنوعی در علم پزشکی را مطالعه نموده. بنابراین تاثیر برنامه نویسی در صنعت را در توسعه جهان مبتنی بر تکنولوژی هر روز مهم تروحیاتی تر میشود.

میتوان گفت برنامه نویسی و استفاده از ماشین ابزار های هوشمند که با برنامه های پیشرفته نوشته شده اند  که برنامه نویسی در صنعت غذا بسیار مهم و کاربردی هستند که زندگی بشر امروزه را بسار آسان تر کرده اند.

 

چه امتیازی به این مقاله میدهید

جالب نبود

متوسط

خوب

خیلی خوب

خیلی عالیه

مدیر سایت

نویسنده

مدیر سایت

دیدگاه ها
2 دیدگاه
  • یگانه

    سلام وقتتون بخیر
    میخواستم بدونم که برنامه نویسی در چه صنعت های دیگه ای هم استفاده میشه؟
    ممنون

    • زهرا سادات ابریشم

      سلام یگانه جان
      برنامه نویسی توی خیلی از شغل ها و صنعت ها استفاده میشه مثل صنعت حمل و نقل ،دارو سازی ، غذا و … .