اولین کارسوق برنامه نویسی در یزد با همکاری آکادمی همراه اول و سمپاد دانش آموزی استان یزد در تابستان 1401 برگزار شد. این رویداد با هدف استعدادیابی و مهارت آموزی برنامه نویسی به خصوص زبان محبوب پایتون کلید خورد. در این رویداد دانش آموزان با گروه هایی که تحت نظر منتور های آموزشی بود، بازی ها و پروژه های خود را ارائه دادند. در اختتامیه کارسوق نیز 3 تیم به عنوان تیم برتر با حضور داوران اعلام شده و جوایز خود را دریافت کردند.
اما امسال نیز رویداد دیگری را با همکاری انجمن دانش آموزی هشتاد در نظر داریم تا کودکان و نوجوانان بیشتری شناسایی و مهارت برنامه نویسی را به آنها آموزش و استعداد آنها را در این زمینه کشف کنیم.
با توجه به پیشرفت چشمگیر بشریت در حوزهٔ مهندسی کامپیوتر و برنامه نویسی، امروزه به طبع حل بسیاری از مسائل روزمره ی ما وابسته به برنامه نویسی شده است. از این رو به دلیل تأثیر بسزای برنامه نویسی در تقویت مهارت مدیریت و حل مسائل، اغلب کارشناسان، آموزش برنامه نویسی رو از سنین پایین توصیه میکنن. ما نیز در مسابقه برنامه نویسی دانش آموزی پروکاپ سعی داریم با بهره گیری از شیوه های آموزشی نوین در سطح برنامه های مختلف رویداد به تشدید توانایی حل مسئله و همکاری و همافزایی تیمی نوجوانان بپردازیم.
پروکاپ چیه؟
مسابقۀ برنامه نویسی پروکاپ رویدادی ویژه ی دانش آموز های دوره اولی استان یزده که دوست دارن برنامه نویسی رو در محیطی جذاب همراه با رقابت یاد بگیرن
این مسابقه در قالب سه مرحله همراه با کارگاه ها و چالشهای حضوری و آنلاین برگزار میشه و در نهایت با اهدای جوایزی به اعضای سه تیم اول و بهترین برنامه نویس مسابقه همراه خواهد بود.
این مسابقه چه مراحلی داره؟
مرحلۀ اول : این مرحله شامل یه آزمون استعداد یابی حضوری از تمام شرکت کنندگان رویداده که 100 نفر برتر این آزمون به مرحلۀ دوم راه پیدا میکنن.
مرحلۀ دوم : راه یافتگان این مرحله به تیم های 4 نفره تقسیم میشن و علاوه بر شرکت در کارگاه های آموزشی در چالشهای تیمی و انفرادی که بخش هیجان انگیز مرحلۀ دوم هست شرکت میکنن.
در آخر 10 تیم و 10 نفری که بیشترین امتیاز رو در چالشها کسب کردن به مرحلۀ سوم راه پیدا خواهد کرد.
مرحلۀ سوم : شرکت کنندگان این مرحله ابتدا توی تعدادی کارگاه شرکت کرده و پس از اون تیم ها در مدت مشخص شده به آماده سازی پروژه هاشون میپردازن و 10 نفر برتر مرحلۀ قبل هم باید در 2 چالش انفرادی دیگه شرکت کنن.
تا در نهایت سه تیم برتر و بهترین برنامه نویس مسابقه مشخص بشن و ازشون تقدیر بشه.
شرکت در این مسابقه نیازمند چه پیش نیاز هایی هست؟
حضور در مسابقه نیاز به دانش خاصی نداره و علاقه به ورود به دنیای وسیع برنامه نویسی و حل کردن معما های مختلف اون کفایت میکنه.
چه مبالغی رو برای شرکت در رویداد باید پرداخت؟
همۀ شرکت کنندگان در ابتدا برای ورود به آزمون استعداد یابی، مبلغ 50 هزار تومان رو به صورت آنلاین پرداخت خواهند کرد.
و راه یافتگان مرحلۀ دوم نیز برای شرکت در کارگاه های آموزشی و چالش ها، مبلغ 200 هزار تومان رو برای ادامه ی روند مسابقه پرداخت خواهند کرد.
مطالب آموزشی پروکاپ شامل چه مواردی هست؟
اصول و مبانی برنامه نویسی : آشنایی با انواع زبان ها، دستورات، نحوه های ذخیره سازی اطلاعات و مقدمات برنامه نویسی
الگوریتم و حل مسئله : آشنایی با تفکر الگوریتمیک و شیوه های حل مسائل مختلف با برنامه نویسی
ایده پردازی و کارتیمی : آموزش تیم سازی و کار تیمی موفق و ایده پردازی و طراحی پروژه های مختلف
زبان برنامه نویسی پایتون : آموزش کدنویسی با زبان قدرتمند پایتون
ساخت و توسعه ی اپلیکیشن : آموزش تولید نرم افزار های کاربردی با کتابخانهٔ رابط کاربری Tkinter در پایتون هست.
سؤالات آزمون مرحله اول از چه مباحثی هست؟
سؤال های این آزمون از مباحث هوش و خلاقیت ریاضی، تفکر الگوریتمیک، تفکر رایانشی و ماز هست.
چالشهای انفرادی و تیمی به چه شکل هست؟
چالشها متناسب با مطالب آموزش داده شده در کارگاه ها و به صورت معمایی برای به چالش کشیدن مهارت حل مسائل برنامه نویسی شرکت کننده ها طراحی شدن.
مهلت ثبت نام :
اخرین مهلت ثبت نام برای شرکت در مسابقه پروکاپ 30 تیرماه 1402 میباشد.
دیدگاه ها
0 دیدگاه