اهمیت زبان انگلیسی در برنامه نویسی چقدر است؟ آیا دانستن زبان انگلیسی برای توسعه دهنده نرم افزار ضروری است؟ آیا میتوان بدون یادگیری زبان انگلیسی کد نویسی و برنامه نویسی را انجام داد؟ اگر قصد دارید به عنوان برنامه نویس در آینده پیشرفت کنید، ممکن است این سوالات را از خود پرسیده باشید. در این مقاله با عنوان اهمیت یادگیری زبان انگلیسی به این سوالات پاسخ میدهیم و اطلاعاتی در مورد یادگیری زبان انگیسی به سادهترین روش بیان میکنیم.
بدیهی است که امروزه همه چیز به برنامه نویسی و انواع مختلف نرم افزار بستگی دارد و نه فقط برای رایانه ها یا تلفن های هوشمند ما. تقریباً هر چیزی که ما استفاده میکنیم، دارای یک عنصر برنامه نویسی است. اگر به عنوان یک برنامه نویس کار میکنید، میدانید که بیشتر دستورات و عناصر برنامه نویسی به زبان انگلیسی انجام میشود، زیرا این زبان کد کلی برای محاسبه در سراسر جهان است.
دانش زبان انگلیسی یکی از مهم ترین جنبه های یادگیری نرم افزار، کدنویسی و برنامه نویسی است. از آن جایی که زبان نرم افزارهای امروزی انگلیسی است، دانستن زبان انگلیسی برای داشتن شغل حرفهای در این زمینه الزامی است. همچنین با داشتن مهارت کافی در زبان انگلیسی میتوانید از منابع و مقالات بیشماری که در این زمینه در اینترنت وجود دارد، بهره مند شوید.
اما اگر فردی هستید که به تازگی به دنیای برنامه نویسی قدم میگذارید و دانش زبان انگلیسی را ندارید، نگران نباشید اسکرچ یک زبان تصویری با ویژگی های منحصر به فردی است که نگرانی شما را برطرف میکند و با این زبان اهمیت به زبان انگلیسی صفر میگردد. چراکه این زبان، برنامه نویسی را با زبان فارسی به شما میآموزد.
اما توجه داشته باشید که برای ادامه راه در دنیای تکنولوژی اهمیت زبان انگلیسی در برنامه نویسی بیشتر و بیشتر میشود.
دلیل یادگیری زبان انگلیسی برای برنامه نویسان
زبان اصلی دنیای نرم افزار انگلیسی است. بسیاری از دستورات مورد استفاده در برنامه نویسی در حقیقت اصطلاحات انگلیسی هستند که در این مرحله، دانستن زبان انگلیسی برای درک اصول اولیه دنیای نرم افزار ضروری است.
در دنیای نرم افزار، فناوری به سرعت در حال رشد و توسعه است. مقالات، ویدیوها و پادکست هایی که همگام با فناوری های جدید و به روز هستند، بیشتر به زبان انگلیسی هستند و منابع فارسی با الهام گرفتن از این محتوا ایجاد میشوند؛ همچنین دانستن زبان انگلیسی به برنامه نویسان اجازه میدهد از منبع غنی تری تغذیه شوند.
اگر میخواهید به عنوان یک برنامه نویس حرفهای با شرکت های جهانی کار کنید، باید انگلیسی بلد باشید. زیرا این شرکت ها ابتدا به مهارت زبان انگلیسی شما را ارزیابی میکنند. علاوه بر این اگر میخواهید به عنوان فریلنسر در سراسر دنیا فعالیت کنید، برای ارتباط با مشتریان خود نیاز به دانستن زبان انگلیسی دارید.
امروزه بسیاری از افراد میتوانند فارغ از دانشگاه و موسسات آموزش عالی مهارت برنامه نویسی را یاد بگیرند. در واقع بسیاری از برنامه نویسان محبوب وجود دارند که مدرک دانشگاهی ندارند یا مدرک آنها ارتباطی با برنامه نویسی ندارد. ولی یک وجه مشترک بین آنها این است که میتوانند حداقل سطح زبان انگلیسی را درک کنند.
دلایل اهمیت زبان انگلیسی در برنامه نویسی
دلایل مختلفی برای اهمیت مطالعه زبان انگلیسی و برنامه نویس شدن وجود دارد:
1- انگلیسی زبان مادر است
انگلیسی توسط میانگین بسیار بالایی از مردم صحبت میشود. میتوان گفت که در جهان از هر 5 نفر حداقل 1 نفر به صوت روان انگلیسی صحبت میکند یا تقریباً 400 میلیون نفر وجود دارد که زبان انگلیسی را به عنوان زبان مادری خود صحبت و بر ان تسلط دارند. در بیش از 50 کشور، آن را به عنوان زبان رسمی یا اصلی خود دارند و تخمین زده میشود که در سراسر جهان، با در نظر گرفتن هر کسی که دانش، درک خوب و تسلط دارد، این تعداد به حدود 1.5 میلیارد نفر میرسد.
2-تبدیل شدن به یک برنامه نویس موفق
برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس موفق باید مهارت های مختلفی را توسعه دهید که به شما امکان میدهد مشکلات معمول این حرفه را حل کنید. فکر کردن در مورد نحوه نوشتن توابع یا چگونگی ایجاد یک خط کد که آنچه را که انتظار دارید انجام دهد، ضروری است. برای این کار باید بتوانید بسیاری از قواعد زبان انگلیسی را درک کنید.
3.استفاده از منابع و مقالات به روز
آیا تا به حال برای شما پیش آمده است که هنگام کامپایل برنامه خود سوالی در مورد نحوه انجام یک عمل داشته باشید اما به دنبال پاسخ آن باشید و فقط به زبان انگلیسی باشد؟ این به این دلیل است که حدود 25.2 درصد از محتوای اینترنتی به زبان انگلیسی در دسترس است. و در حالی که مرورگرها به شما اجازه میدهند که فوراً چنین مطالبی را ترجمه کنید، این ترجمه از نظر دستوری کاملاً دقیق یا صحیح نیست.
منظور ما این نیست که اگر انگلیسی بلد نباشیم، نمیتوانیم برنامه نویسی یا زبانهای سازنده آن را یاد بگیریم، اما اگر انگلیسی بلد باشیم، شانس موفقیت ما چند برابر شده، بیشتر یاد میگیریم و عملکرد بهتری داریم. زبان انگلیسی به شما این امکان را میدهد که به یکی از پل های ارتباطی بین این مطالب و کسانی که هنوز آن را یاد میگیرند، تبدیل شوید.
4.استفاده از کتابخانه ها و فریم ورک ها
نکتهای که در مورد زبان های برنامه نویسی وجود دارد این است که اکثریت قریب به اتفاق آنها بر اساس زبان انگلیسی هستند و کتابخانه ها و همچنین چارچوب ها به طور کلی با الگوهای زبانی برگرفته از زبان انگلیسی ساخته میشوند. بنابراین، اعلانهای عملکرد و فرمان در این پارادایم باقی میمانند. اگر تسلط بهتری به این زبان داشته باشید، با خواندن و نوشتن کدهای خود، امکان بیشتری برای درک راحتتر خواهید داشت. همچنین، به یاد داشته باشید که با کدنویسی حتی بیشتر انگلیسی یاد میگیرید.
5.فرصت های شغلی خود را به عنوان یک برنامه نویس بهبود بخشید
از آنجایی که انگلیسی یک زبان جهانی است، به شما این امکان را میدهد که با مردم از سرتاسر جهان تعامل داشته باشید، که به فرصت های تجاری بهتر برای شما تبدیل میشود. به همین دلیل است که بازار امروز به دنبال افرادی است که قادر به برقراری ارتباط به زبان انگلیسی هستند. نه تنها شرکت های بین المللی به دنبال این پروفایل ها هستند، بلکه شرکت های محلی نیز شروع به تمرکز روی این عامل کردهاند.
پس از کار با استارتاپ های مختلف، متوجه خواهید شد که برنامه نویسانی که انگلیسی صحبت می کنند، شانس بیشتری برای دسترسی به گزینه های شغلی دارند. این موضوع تنها محدود به نحوه نوشتن یا خواندن کد نیست، بلکه به توانایی شما در برقراری ارتباط با تیم، فروشندگان و حتی مشتریان نیز مربوط میشود.
علاوه بر این، تسلط شما به زبان انگلیسی ظرفیت یادگیری شما را افزایش میدهد، که بدون شک یک مهارت اساسی برای تیمی است که با آن کار میکنید.
اگه میخوای مسیر شغلی آیندهتو از الان رقم بزنی و شغل پولسازی داشته باشی همین الان کلیک کن!
6.پیدا کردن شغل مناسب
اگر دوزبانه باشید، شانس دستیابی به شغل بهتر در مدت زمان کوتاه 50 درصد افزایش می یابد. با تسلط بر زبان دوم، می توانید افزایش قابل توجهی در حقوق حرفهای دریافت کنید که تا حد زیادی به تخصص در زبان دوم بستگی دارد. بسیاری از ما که در برنامه نویسی کار میکنیم، میخواهیم بسیار موفق باشیم، استخدام شدن توسط یکی از شرکت های بزرگ یکی از اهداف اکثریت قریب به اتفاق برنامه نویسان و سایر علوم مرتبط با رشته ما است.
شرکتهایی مانند آیبیام، گوگل، آمازون و دیگران دائماً به دنبال برنامه نویسان، تحلیلگران، توسعهدهندگان و سایر مشاغل از این دست هستند تا شرکتهای خود را گسترش دهند و موفقیتهای فناوری خود را افزایش دهند. اما این شرکت ها این الزام را دارند که بتوانند به زبان انگلیسی ارتباط برقرار کنند، در واقع اگر برای این برندها کاریابی انجام دهیم، بسیار واضحی خواهد بود که همه آنها زبان انگلیسی را به عنوان یک نیاز اولیه میخواهند.
7.درآمد دلاری داشته باشید
اگر کار سرگرم کننده بود، هیچکس برای پول کار نمی کرد… وقتی این جمله را به من گفتند، متوجه نشدم، یا متوجه شدم، اما بد. در واقع، همه ما برای پول کار می کنیم، صرف نظر از اینکه سرگرم کننده باشد یا نه، تفاوت در این است که وقتی کار را سرگرم کننده میدانیم، میل به کار کردنمان بیشتر میشود و با انگیزه کار خواهیم کرد که این بسیار سازنده خواهد بود.
اگر برنامه نویسی را به عنوان کار مورد علاقه انتخاب کنید که در کنار این علاقه شما بتوانید به دلار، یورو یا هر ارز دیگری درآمد کسب میتوانید سبک زندگی بهتری داشته باشید و بتوانید برای بهبود زندگی خود سرمایه گذاری کنید. اما دانستن زبان انگلیسی کجا به کار میآید، وقتی به دلار درآمد کسب میکنید، مشتریان یا شرکت های هدف شما در کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا، کانادا یا اروپا خواهند بود و تقریبا همه آنها انگلیسی صحبت میکنند یا حداقل با این زبان ارتباط برقرار میکنند.
8.بتوانید مهاجرت کنید
مهاجرت یک جنبه مهم است، بیشتر اگر عوامل فوق را در نظر بگیریم، مهاجرت در بسیاری از موارد برای برنامه نویسان یک واقعیت است، اما هنگام مهاجرت به کشور دیگری باید زبان دوم را بدانیم و در اینجا تأکید میکنیم که کشور مهم نیست؛ زیرا زبان انگلیسی همیشه زبان انتخابی آن شرکتی که درخواست کار میکنیم، خواهد بود.
حتی اگر این کشور بومی زبان انگلیسی نباشد، بسیاری از کشورهای اروپایی به طور خاص انگلیسی زبان مادری نیستند، اما آنها این زبان را برای تعامل با بازارهای نوظهور، بیشتر در زمینه فناوری، اتخاذ کردند.
9.استفاده از پلتفرم های آموزشی رایگان
بسیاری از پلتفرمهای آموزشی مانند Code.org و Scratch وجود دارند که برای آموزش برنامه نویسی به صورت رایگان در اختیار ما قرار میگیرند که اکثر این پلتفرم ها به زبان انگیسی است. و برای استفاده از آنها بایستی تسلط نسبی به زبان انگلیسی داشته باشیم.
واژگان و اصطلاحات برنامه نویسی به زبان انگلیسی
Bug: اشکال در نرم افزار.
Encoding: فرآیندی که در آن اطلاعات برای ذخیره سازی کدگذاری میشوند.
Log: ثبت تمام فرآیندها و عملیات کامپیوتر، به ترتیب زمانی.
Cluster: متشکل از چندین کامپیوتر که به عنوان یک شبکه بزرگ با هم کار میکنند.
Firewire: پورت اتصال خارجی که برای بهبود سرعت ارتباط بین دستگاه ها کار میکند.
Backend: بخشی از کار برنامه نویسی که برای کاربر قابل مشاهده نیست.
Codec: رمزگشای سیگنال ها یا داده های دیجیتال.
Bash: برنامهای که دستورالعمل های نوشته شده توسط برنامه نویس یا کاربر را تفسیر میکند.
Firewall: مکانیزمی که مسئول کنترل دسترسی خارجی غیرمجاز به یک دستگاه یا شبکه است.
Crash: زمانی که سیستم یا برنامه از کار میافتد و به طور غیرمنتظره ای کار نمیکند.
سخن پایانی
در طی این مقاله اهمیت زبان انگلیسی در برنامه نویسی بیان کردیم. دلیل اصلی این امر آن است که مشاغل خوبی که یک برنامه نویس میتواند به دست آورد، اغلب به زبان انگلیسی نیاز دارد. و این فقط به همین جا ختم نمیشود، اما اگر به دنبال اولین تجربیات خود به عنوان یک برنامه نویس هستید، دانستن زبان انگلیسی درهای بیشتری را نسبت به زمانی که آن را نمیدانستید به روی شما باز میکند. نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
خیلی جامع و کاربردی بود. ولی یه سوالی که پیش اومده برام اینه که مثلا برای یادگیری زبان پایتون و ادامه راه برنامه نویسی به انگلیسی چقدر باید تسلط داشته باشیم؟
عالی بود خیلی ممنون! 🙂
لطفا مقالههای بیشتری دربارهی اصطلاحات انگلیسی برنامهنویسی منتشر کنید، متشکرم.