در دنیای برنامه نویسی محدودیتی برای موفقیت وجود ندارد و با استعداد و مهارت در هر سنی میتوان به موفقیت رسید. به همین خاطر هست که در جهان برنامه نویسی میانگین سنی افراد موفق بسیار پایین است و هر از گاهی شاهد درخشش نوجوانان مستعدی در این حوزه هستیم. در ادامهی این مقاله به معرفی ۳ نوجوان برنامه نویس موفق که خیلی زود به اوج رسیدند، میپردازیم.
نیک دیآلوسیو (Nick D’Aloisio)
نیک دی آلوسیو در اولین روز از ماه نوامبر سال ۱۹۹۵ میلادی، در شهر لندن متولد شد. زمانی که هنوز خردسال بود همراه با خانوادهاش به استرالیا مهاجرت کرد؛ اما زمانی که ۷ سال داشت دوباره به زادگاهش، لندن بازگشتند.
نیک از کودکی به دنیای کامپیوتر علاقمند بود و به سرعت شروع به یادگیری برنامهنویسی کرد؛
تا جایی که اولین اپلیکیشن حرفهای خود را زمانی که تنها پانزده سال داشت، کامل کرد و در “اپ استور” شرکت اپل به اشتراک گذاشت.
این اپلیکیشن “تریمیت” نامیده شد و وظیفه داشت تا خبرهای طولانی را دریافت کرده و آنها را کوتاهتر کند تا مطالعهی آنها راحت گردد.
تریمیت در زمان کوتاهی به چنان محبوبیتی دست یافت که یک میلیاردر از نیک درخواست کرد تا آن را ارتقا دهد و در ازای آن ۳۰۰ هزار دلار به او پرداخت کرد.
در نتیجه چند ماه بعد نوجوان ما، نسخهی جدید اپلیکیشن خود را با نام “ساملی” در اپ استور گذاشت.
ساملی در اندک زمانی توانست به رکورد ۲۰۰ هزار دانلود برسد و در سال بعد، شرکت یاهو این اپلیکیشن را به مبلغ ۳۰ میلیون دلار از نیک خرید و نوجوان برنامهنویس ما به عنوان مدیر محصول، در همان ماه به یاهو پیوست.
تقریبا ۲ سال بعد، نیک یک برنامهی فوقالعادهی دیگر را برای یاهو طراحی کرد و برای آن برندهی جایزهی طراحی اپل شد.
پس از این ماجرا، با اینکه زمینهی اشتغال نیک دی آلوسیو در یاهو فراهم بود، او برای ادامهی تحصیل این شرکت را ترک کرد و در دانشگاه آکسفورد روی رشتهی مورد علاقهاش، یعنی فلسفه و علوم کامپیوتر، متمرکز شد.
آنویتا ویجی (Anvitha Vijay)
آنویتا، نوجوان برنامهنویس ۹ سالهی هندی به عنوان یکی از جوانترین برنامهنویسان در اپ استور شناخته میشود.
او در سال ۲۰۱۶ در ملبورن استرالیا متولد شد. این دختر با ۹ سال سن، جوانترین برنامهنویسی هست
که تا به حال در کنفرانس جهانی برنامهنویسان اپل شرکت کردهاست.
آنویتا برنامهنویسی را از ۷ سالگی شروع کرد و در ۹ سالگی توانست اولین اپلیکیشن خود را به نام “اسمارت کینز” طراحی کند.
رابرت نِی (Robert Nay)
رابرت چهارده سال داشت که اولین اپلیکیشن حرفهای خود را با نام “توپ حبابی” برنامهنویسی و در اپ استور منتشر کرد.
این برنامه یک بازی موبایل بود که رابرت برای ساخت آن ۴۰۰۰ خط کد نوشته بود. در حدود دو هفته پس از انتشار این بازی در اپ استور، توپ حبابی دو میلیون دانلود شد.
این بازی هم اکنون هم یکی از محبوبترین بازیهای موبایل به شمار میآید.
نیک، آنویتا و رابرت تنها نمونههایی از ورود کودکان به دنیای کامپیوتر و کشف و شکوفایی استعداد آنها هستند. که۳ نوجوان موفق برنامه نویسی هستند.
افراد بسیاری که اکنون در موقعیتهای شغلی موفقی قرار دارند، شروع راهشان از دوران نوجوانی بوده و با علاقه و استعداد به این مراحل رسیدهاند.
شما نیز میتوانید برای گام نهادن در این مسیر و رسیدن به موفقیت، از امروز یادگیری به عنوان یک نوجوان برنامهنویسی را آغاز کنید.
برای این کار مناسب است ابتدا با مطالعهی مقالاتی مانند برنامهنویسی چیست؟ و انواع زبانهای برنامه نویسی شروع کنید.
اگر ردهی سنی شما در بازهی ۶ تا ۱۶ سال قرار دارد و برای اولین بار میخواهید برنامهنویسی را آغاز کنید،
پیشنهاد میکنیم تا با زبان اسکرچ یادگیری را شروع کنید. ما برای آموزش برنامهنویسی به شما مقالات مفیدی را در دستهی مرتبط سایت نابغهساز قرار دادهایم.
در همین راستا نابغهساز دورههای آموزش برنامهنویسی را برای کودکان و نوجوانان برگزار میکند و شما میتوانید برای اطلاع بیشتر به سایت نابغهساز مراجعه نمایید.
سخن پایانی
در پایان، میتوان گفت که برنامه نویسی یک مهارت بسیار مهم و ارزشمند است که به نوجوانان امکان میدهد تا در دنیای فناوری و اینترنت، به عنوان یک نخبه شناخته شوند. با یادگیری برنامه نویسی، نوجوانان قادر خواهند بود تا ایدههای خلاقانه خود را به واقعیت تبدیل کرده و به حل مسائل پیچیده بپردازند.همه نوجوانان می توانند با تلاش خود در برنامه نویسی موفق باشند.
منبع : interestingengineering.com
سلام
به نظر من یک نوجوان برنامهنویس موفق از سنین پایین استعدادش رو کشف و بعد با تکرار و تمرین به یه جایگاه بالایی رسیده
سلام و وقت بخیر
این مقاله نوجوان برنامهنویس به ما مامان ها کلی درس داد خیلی مقاله خوبی بود دمتون گرم !!!!
خیلی خوبه که آدم بدونه نوجوانهای برنامهنویسی هستن که تونستن موفق بشن.
سلام
وقت بخیر
بله، کاملا با شما موافقیم.
ما در تیم نابغهساز هم در همین راستا تلاش میکنیم تا به نوجوانان برنامهنویسی رو آموزش بدیم.