برای یادگیری زبان انگلیسی برای برنامه نویسی نیازی به یاد گرفتن تخصصی زبان به صورتی که بتوانید با دیگران مثل بلبل مکالمه کنید، ندارید.
هر روز یک وقت معین برای یادگیری زبان انگلیسی برای برنامه نویسی تان اختصاص دهید. به هیچ عنوان دنبال گرامر نباشید. شما قرار نیست کنکور دهید! فقط یاد بگیرید و به این نکته توجه داشه باشید که دلسرد شدن در این راه بسیار عادی است. پس زمانی که زمین خوردید، بلند شوید و دوباره با قدرت و جدیت بیشتر ادامه دهید.
زبان تولید تکنولوژی و زبان مادر در زمان حاضر زبان انگلیسی است و اگر شما فردی هستید که دوست دارید پیشرفت کنید، باید هر روزخودتان را با مطالب جدید به روز کنید و مطالب و مفاهیم جدیدی که وارد بازار می شود را یاد بگیرید، تنها راه سریع یاد گرفتن تکنولوژی های جدید و مطالب روز دنیا، یاد گرفتن زبان تکنولوژیها (زبان انگلیسی) است. دانستن زبان انگلیسی به اندازه فهم و درک یک مقاله در زمینه تخصص و مهارت شما امری الزامی هست.
از تاثیر زبان انگلیسی برای برنامه نویسی میتوان چنین بیان کرد
همان طور که می دانید روز به روز زبانهای برنامه نویسی در سطوح بالاتر قرار میگیرند و به زبان محاورهای انسان نزدیکتر میشوند. پس شما با یاد گرفتن زبان انگلیسی به راحتی میتوانید کلمات کلیدی و سینتکس زبان برنامه نویسی سطح بالای مدنظر خودتون رو یاد بگیرید.
در ضمن باید به این نکته توجه داشت که تنها جایی که شما به تمام قابلیتهای یک تکنولوژی بدون پنهان کاری دسترسی دارید، منابع سایت مرجع آن تکنولوژی است که قطعاً انگلیسی می باشد؛ پس با داشتن دانش نسبی در زبان انگلیسی می توان سرعت یادگیری برنامه نویسی را در حد عالی و بالا برسانید تا موفقتر شوید.
دلیل یادگیری زبان انگلیسی برای برنامه نویسی
یکی از دلایل انتخاب زبان انگلیسی به عنوان زبان اصلی برنامه نویسی، سازگاری آن با کدهای اسکی میباشد. کد اسکی یا کدهای استاندارد آمریکا برای مبادله اطلاعات، در اکثر دستگاههای الکترونیکی برای ارائه متون مختلف استفاده میشود. تا همین چند سال اخیر برای رمزگذاری روی کامپیوترها از کدهای اسکی استفاده میشد و به همین خاطر برنامه نویسان نیز ملزم به استفاده از محیط های ویرایش متن بودند که با این کدها سازگار باشند. برای جلوگیری از این محدودیتها، برنامه نویسان ترجیح میدهند تا برنامههای رایانه ای را به زبان انگلیسی بنویسند.
سازگاری زبان انگلیسی با کد کاراکترهای شش بیتی
زبان انگلیسی از مجموعهی کاراکترهای رومی تشکیل شده است که بسیار ساده هستند و این سبب شده است تا زبان انگلیسی به عنوان یک زبان کامل برای بازنویسی کدهای شش بیتی که در بیشتر زبانهای برنامه نویسی کارایی دارد، استفاده شود. از جمله زبانهای برنامه نویسی مانند SQL ،COBOL و fortran که جزو زبانهای برنامه نویسی مهم و قدیمی هستند و به بزرگ و یا کوچک بودن حالت کاراکترها حساس نبوده و بیشتر به علائم و نشانهها توجه دارند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که از بین زبانهای مختلف، زبان انگلیسی برای این منظور گزینه خیلی خوبی خواهد بود.
شرکت های پرچمدار در سخت افزار و نرم افزار انگلیسی صحبت می کنند!
به احتمال زیاد نام شرکتهایی نظیر “ایسوز“، “ان ویدیا“، “مایکروسافت / اپل” و مانند اینها به گوشتان خورده؛ این شرکتها توسعه دهنده نرم افزار و سخت افزار در جهان بوده و هر اطلاعات یا گزارشی مبنی بر محصول جدید یا نحوه استفاده از محصولات فعلیشان را به زبان انگلیسی ارائه میدهند.
یک رشته مشکلات در برنامه نویسی پیش میآید که راه حل آن در سایتهای داخلی وجود ندارد و منبع فارسی ندارند و باید در سایتهای خارجی به دنبال راه حل مشکل گشت و آن را برطرف کرد.
به عنوان مثال در یک پروژه برنامه نویسی یک نوع فایل را نمیتوانیم داخل پروژه بخوانیم و باز کنیم. اگر زبان انگلیسی بلد باشیم، خیلی راحت با سرچ در گوگل، میتوانیم مشکل را حل کنیم.
مسائل ساده و پیش پا افتاده را می توان در وب سایتهای فارسی راه حلشان را پیدا کرد؛ اما مشکلات که پیچیدهتر و سخت تر میشوند، دیگر درسایت های فارسی پیدا نمیشوند.
چگونه زبان انگلیسی را یاد بگیرم؟
صبر و حوصله داشته باشید
فراگیری زبان انگلیسی نیاز به صرف زمان و انرژی زیادی دارد دارد و به مرور پیشرفت میکنید. بنابراین زمان بیشتری برای این کار بگذارید و مداوم و پشت سرهم کار کنید و کار کنید؛ هر روز، نه یکی دو روز در هفته.
محتوایی که یاد میگیرید نه خیلی سخت باشد و نه خیلی آسان یعنی متنی که میخوانید. اگر بتوانید تمام کلمات آن را به راحتی ترجمه و معنی کنید خب واضح است که چیز جدیدی یاد نمیگیرید و اگر هم تعداد زیادی از کلمات آن را بلد نیستید باز هم مطلب جدیدی یاد نمیگیرید. پس محتوایی که انتخاب میکنید باید در سطح یادگیری شما باشد.
درست است که دانستن زبان انگلیسی تخصصی برای پیشرفت در برنامهنویسی الزامی است ولی برای شروع می توانید به راحتی از سایتهای آموزش برنامهنویسی فارسی استفاده کنید. خوشبختانه در زمان حال منابع فارسی بسیار خوبی برای آموزش برنامهنویسی کامپیوتر مقدماتی در دسترس همگان است.
منبع آموزشی
زمانی که در حال مطالعه و بررسی محتواهای آموزشی هستید، هرگاه کلمهای یافتید که معنی آن را بلد نبودید بلافاصله به دنبال معنی آن در دیکشنری نباشید برای درک عمیق تر بهتر است ابتدا زیر آن را خط بکشید سپس معنی آن واژه را بر اساس معنا و مفهوم جمله و پاراگرافی که در آن از این کلمه استفاده شده است حدس بزنید.
وقتی یک کلمه برای شما آشنا بود و بیشتر از سه الی چهار بار به چشمتان برخورد، لازم است که معنی آن را از دیکشنری چک کنید و در دفترچه یادداشت کنید تا بعداً بتوانید آن را مرور کنید.
با این کار شما معنی و مفهوم کلمات را کاربردیتر یاد میگیرید، به هر اندازه که سریع تر و راحتتر یاد بگیرید به همان اندازه سریعتر و زودتر فراموش خواهید کرد!
بنابراین اگه چند بار به خودتان فشار بیاورید تا معنی را حدس بزنید توضیحات دیکشنری را بخوانید، توضیحات را درک کنید و خلاصه توضیحات رو یادداشت کنید یادگیری شما عمیقتر خواهد بود.
دیکشنری مناسب
از دید من بهترین و کاملترین دیکشنری LongMan می باشد، چون همهی معانی و کاربردهای یک لغت را همراه خود دارد. به همراه مثال و ضربالمثلها و نکات گرامری و خیلی چیزهای دیگر. اگر می خواهید به صورت روان انگلیسی را صحبت کنید، نباید آن را با فارسی یاد بگیرید. انگلیسی را با انگلیسی یاد بگیرید.
انگلیسی با آهنگ
خواندن آهنگ هایی که دوست دارید و همچنین پیداکردن متن آهنگ و یافتن معنی و مفهوم آن از اینترنت باعث می شود در خواندن و پیدا کردن متون انگلیسی مهارت بیشتری کسب کنید.
بازی کامپیوتری
بازیهای کامپیوتری یک راه و روش جالب و هیجان انگیز است که به صورت کاربردی معانی کلمات رو یاد می گیرید، بازیهای زیادی وجود دارد ولی برخی از آنها نیاز زیادی به خواندن و فهمیدن انگلیسی دارد. واقعاً نیازی به یاد گرفتن تخصصی زبان در حدی که مثل بلبل بتوانید با دیگران مکالمه کنید ندارید؛
برای برنامه نویسی شما احتیاج به اینکه زبان را راحت صحبت کنید، ندارید، فقط همینکه بتوانید کتابی مثل Clean code را بخوانید، کافی است. خوب بهترین راه برای شروع روند آموزشی به سمت زبان انگلیسی برای برنامه نویسی یادگیری کلمات تخصصی و مورد نیاز در حوزه آی تی هست.
Anki
آنکی یک نرمافزار فلش کارت است که از روش تکرار با فاصله زمانی معین استفاده می کند تا حفظ سریع و بلندمدت را تسهیل کند. آنکی یک واژه ژاپنی به معنای بهخاطر سپردن است. در این نرم افزار فلش کارت های زیادی وجود دارد همینطور خود شما هم می توانید برای آن فلش کارت بسازید.
زبان تخصصی
برای یادگیری زبان انگلیسی برای برنامه نویسی بایستی زبان انگلیسی مختص مهندسی کامپیوتر را بیاموزید. هر حوزهای، زبان تخصصی مربوط به خود را دارد، به عنوان مثال، کلمهای که در دنیای کامپیوتر به معنی “دستگاه” است، در حوزه دیگری معنی “شعار” میدهد!
بله؛ در کنار یادگیری مفاهیم عمومی زبان، بهتر است کلمات و اصطلاحات مورد استفاده در حوزه کاری خودتان را بدانید و در صورت نیاز، تفاوت معنایی آن با معنی عمومی آن را تشخیص دهید. خوشبختانه با یک جستجوی ساده میتوان اصطلاحات و کلمات پر استفاده را پیدا کرد و به راحتی آموخت. و یا در دوره های زبان تخصصی کامپیوتر که در آموزشگاه های زبان برگزار میشود استفاده کرد.
واژگان پرکاربرد زبان انگلیسی برای برنامه نویسی
کاربردهای زبان انگلیسی در برنامه نویسی به شرح ذیل است:
برخی کلمات در زبان انگلیسی و در زبانهای برنامه نویسی مشترک و بسیارپر کاربرد هستند مانند: if به معنای اگر، for به معنای برای، While به معنای تا زمانیکه است.
دادهها در برنامه نویسی به دو دسته دادههای عددی و دادههای پیچیده تقسیم میشوند.
-
Input:
یکی از توابع مهم در برنامه نویسی تابع input محسوب میشود و مقصود از استفاده این تابع در انگلیسی، دریافت ورودی است. در واقع این تابع خود نیز یک رشتهای دارد که میتواند به کاربر یا برنامه نویس برای وارد کردن نوع داده مورد نظرکمک کند.
-
switch:
برای ایجاد شرط در برنامهها از این کلمه استفاده میشود.
-
Int:
کاربرد این تابع در برنامه نویسی در واقع تبدیل داده به عدد است. در حقیقت این تابع از توابعی است که میتوانند دادهها را نسبت به خودشان تغییر اساسی بدهند. به طور کلی میتوانیم بگوییم این واژه به نوع داده عددی صحیح اشاره دارد.
-
while:
این واژه برای تشکیل حلقه در برنامهها مورد استفاده قرار میگیرد و درحقیقت از کلمات پرکاربرد انگلیسی موجود در برنامه نویسی است.
واژگان و اصطلاحات برنامه نویسی به زبان انگلیسی
Bug: اشکال در نرم افزار.
Encoding: فرآیندی که در آن اطلاعات برای ذخیره سازی کدگذاری میشوند.
Log: ثبت تمام فرآیندها و عملیات کامپیوتر، به ترتیب زمانی.
Cluster: متشکل از چندین کامپیوتر که به عنوان یک شبکه بزرگ با هم کار میکنند.
Firewire: پورت اتصال خارجی که برای بهبود سرعت ارتباط بین دستگاه ها کار میکند.
Backend: بخشی از کار برنامه نویسی که برای کاربر قابل مشاهده نیست.
Codec: رمزگشای سیگنال ها یا داده های دیجیتال.
Bash: برنامهای که دستورالعمل های نوشته شده توسط برنامه نویس یا کاربر را تفسیر میکند.
Firewall: مکانیزمی که مسئول کنترل دسترسی خارجی غیرمجاز به یک دستگاه یا شبکه است.
Crash: زمانی که سیستم یا برنامه از کار میافتد و به طور غیرمنتظره ای کار نمیکند.
سخن پایانی
امروزه نقش زبان جهانی انگلیسی پررنگ تر شده و چه خوب است که ما آن را فرا بگیریم زیرا این زبان در هر جایی برای ما کاربرد دارد. همچنین نقش این زبان در زبان های برنامه نویسی هم بسیار پررنگ است، پس اگر شما یک برنامه نویس تازه کار هستید بهتر است برای یادگیری هرچه سریعتر آن اقدام کنید.
دیدگاه ها
0 دیدگاه