آینده کودکان برنامه نویس +۱۰ مسیرشغلی

آینده کودکان برنامه نویس
مطالب کاربردی
مدت زمان مطالعه : دقیقه
  • 0 نفر پسندیدند
  • ذخیره کردن
  • 1435
فهرست
  • از طریق کدنویسی کودکان خود را برای آینده آماده کنید
  • ۱۰مسیر شغلی فنی که برای آینده کودکان برنامه نویس مفید است:
  • سخن پایانی

آینده کودکان برنامه نویس +۱۰ مسیرشغلی

ما در این مقاله می خواهیم به موضوع آینده کودکان برنامه نویس بپردازیم و امیداواریم این مقاله برایتان مفید باشدو از آن استفاده کافی را ببرید.. در دنیای امروز با فراگیرشدن هر روزه تکنولوژی، نیاز به برنامه نویسان و طراحان سایت هم روز به روز افزایش می یابدو آن ها می خواهند تا مسیر شغلی و آینده کودکان به سمت خوبی برود. از این رو آشنا کردن کودکان و نوجوانان با این مفهوم بسیار ضروری به نظر می رسد.

منظور تربیت کودک و نوجوانی که در سطح حرفه ای برنامه نویسی می­کند  و یا با اصول حرفه ای طراحی یک سایت آشناست و … نیست، بلکه هدف این است که کودک و نوجوان از سنین پایین با یک سری از مبانی این علم آشنا باشند هرچند که در آینده تصمیم نداشته باشد که به این مهارت به دید یک شغل و حرفه نگاه کند.

دنیا به سمتی می رود که هر شغل و حرفه یک سایت و یک نرم افزار اختصاصی برای خود داشته باشد، پس اگر در آینده شغل فرزندمان هم مرتبط به علوم کامپیوتر نباشد، باید اطلاعاتی در این زمینه داشته باشد.

 

از طریق کدنویسی کودکان خود را برای آینده آماده کنید

با وجود همهمه‌ای که در مورد کدنویسی وجود دارد، تردیدی در مورد این عمل و پایداری آن در دراز مدت وجود دارد.در این مقاله سعی می شود به موضوع  آینده کودکان برنامه نویس بپردازیم تا والدین آگاهی بیشتری در این زمینه کسب کنند. اگر پدر و مادری کنجکاو هستید که در جستجوی یک سرگرمی سودآور (یا مسیر شغلی!) برای فرزندتان هستید، کدنویسی باید در رادار شما ظاهر شده باشدتا مسیر شغلی و آینده کودکان تضمین کند.

اما برای دانستن بهتر برنامه نویسی به عنوان یک صنعت، ابتدا باید همه ابهامات پیرامون این حوزه را با افسانه های متعدد و ادعاهای نادرست پیرامون آن پاک کنیم. داشتن یک ایده خوب در مورد فضا به شما کمک می کند تا بهترین و درست را انتخاب کنید.

بچه‌های کنجکاو یا علاقمند به بازی‌های موبایلی، مستعدترین گزینه‌ها برای یادگیری برنامه نویسی اند. بچه‌ای که خیلی پای بازی می‌نشیند یکی از راهکارهایش این است که به جای اینکه خیلی بازی کند بازی بسازد. این را هم نتیجه تحقیقات علمی در دنیا می‌گوید و هم تجربه والدینِ برنامه نویس‌های کوچک. مادر بردیا ذوالقدر باور دارد: فوق العاده راه خوبیست برای اینکه ذهنشان پرسشگر باقی بماند و خلاقیت هایشان پرورش پیدا کند.

 

۱۰مسیر شغلی فنی که برای آینده کودکان برنامه نویس مفید است:

۱- برنامه نویس اندروید

۲- توسعه دهنده بازی

۳- توسعه دهنده وب

۴- مدیر پایگاه داده

۵- مهندس QA نرم افزار

۶- طراح UI/UX

۷- مدیر محصول دیجیتال

۸- دانشمند داده

۹- توسعه دهنده بلاک چین

۱۰- کارآفرین

برای آشنایی بیشتر با تا تاتیر برنامه نویسی بر کودکان می توانید مقاله مربوط به تاثیر برنامه نویسی روی هوش بچه ها را نیز مطالعه بفرمایید.

 

۱- برنامه نویس اندروید :

توسعه دهنده اندروید یک توسعه دهنده نرم افزار است که نرم افزار و برنامه های کاربردی را برای دستگاه های اندرویدی می سازد. توسعه دهندگان اندروید همه برنامه هایی را که مردم در تبلت ها و تلفن های هوشمند خود استفاده می کنند به جز دستگاه های اپل می سازند.

مهارت های مورد نیاز : تسلط به Android Studio و زبان های برنامه نویسی مانند /C++/Javascript، مهارت های حل مسئله، و مهارت های تحلیلی. کار گروهی

 

۲- توسعه دهنده بازی :

این خود توضیحی است. یک توسعه‌دهنده بازی یک بازی برای پلتفرم‌های مختلف می‌سازد: کنسول‌های بازی، رایانه یا دستگاه‌های تلفن همراه. وظایف شغلی آنها شامل تبدیل طرح ها و اسکریپت های بازی به بازی های قابل بازی است. از ۱۰ مسیر شغلی فناوری برای کودکانی که کدنویسی می‌آموزند، این یکی برای بچه‌هایی که عاشق ماجراجویی هستند، بصری محور هستند و خلاق هستند بسیار مناسب است.

مهارت های مورد نیاز : تسلط به زبان های برنامه نویسی مانند C++/Java/C#/Javascript، اشتیاق شدید به بازی های ویدیویی و همکاری با تیم های متقابل.

۳- توسعه دهنده وب :

توسعه دهندگان وب سایت ها را از ابتدا می سازند. آنها همچنین نیازهای کاربر را تجزیه و تحلیل می کنند تا اطمینان حاصل شود که محتوا، گرافیک و ساختار زیربنایی مناسب برای برآورده کردن اهداف کاربر و صاحب وب سایت استفاده می شود. توسعه‌دهندگان وب دائماً مورد تقاضا هستند و بچه‌ها می‌توانند حتی قبل از کالج در این مسیر شغلی را شروع کنند.

مهارت های مورد نیاز: تسلط به زبان های نشانه گذاری مانند HTML5 و CSS- Javascript، jQuery، AngularJS- اشتیاق به یادگیری، صبر.

 

۴- مدیر پایگاه داده :

مدیر پایگاه داده از نرم افزارهایی مانند MySQL و Oracle برای ذخیره و سازماندهی داده ها استفاده می کند. آنها مطمئن می شوند که داده ها در دسترس کاربران است و از دسترسی غیرمجاز ایمن هستند. آشنایی با زبان های برنامه نویسی برای آنها ضروری است. این یک انتخاب شغلی عالی است زیرا مدیران پایگاه داده می توانند در هر صنعتی کار کنند.

مهارت های مورد نیاز: زبان های پایگاه داده، مدرک لیسانس در CS یا رشته های مرتبط، گواهینامه ها، مهارت های نرم افزاری

 

۵- مهندس QA نرم افزار :

وظیفه یک مهندس تضمین کیفیت نرم افزار این است که مسائل مربوط به طراحی نرم افزار را بررسی و شناسایی کند تا مطمئن شود که قبل از راه اندازی به خوبی اجرا می شود. این یک حرفه ضروری است زیرا سازمان ها به طور مداوم نیاز دارند محصولات دیجیتال خود را برای دستگیری هر مسدود کننده قبل از انتشار آنها برای عموم آزمایش کنند.

مهارت های مورد نیاز : مدرک لیسانس در CS، IT یا مهندسی نرم افزار معمولاً مورد نیاز است، مهارت در زبان های برنامه نویسی مورد استفاده تیم و مهارت های ارتباطی عالی.

 

۶- طراح UI/UX :

این مسیری از ۱۰ مسیر شغلی فناوری برای کودکانی است که کدنویسی را یاد می‌گیرند که نسبتاً جدید و سریع است. وظیفه این طراحان این است که اطمینان حاصل کنند که کاربران از طریق یک محصول دیجیتال (وب‌سایت، برنامه‌ها و غیره) بدون نقص حرکت می‌کنند. این یک نقش بسیار خلاقانه است، بنابراین برای بچه هایی که ذهن بصری دارند بسیار جذاب است.

مهارت های مورد نیاز: آشنایی با HTML5 ،CSS ،Javascript، تسلط بر نرم افزارهایی مانند Sketch ،Invision ،Miro ،Photoshop ،Illustrato

 

 

۷- مدیر محصول دیجیتال :

وظیفه یک مدیر محصول دیجیتال یک وظیفه تمام عیار است. این شامل تصمیم گیری برای توسعه محصولات، ویژگی هایی برای افزودن به محصول موجود، تحقیقات کاربر و مدیریت پرسنلی است که برای ایجاد محصول نهایی نیاز دارند. آنها همچنین مسئول جدول زمانی هستند. اگرچه دانش کدنویسی برای این کار ضروری نیست، اما مطمئناً مفید است زیرا آنها را قادر می سازد به همان زبانی صحبت کنند که برنامه نویسان انجام می دهند.

مهارت های مورد نیاز: دانش توسعه front-end و back-end، مهارت های مذاکره قوی، تحلیل و اولویت بندی.

 

۸- دانشمند داده :

دانشمندان داده از روش ها، الگوریتم ها و فرآیندهای علمی برای استخراج بینش برای شرکتی که در آن کار می کنند استفاده می کنند. آنها داده ها را برای دستیابی به اهداف شرکت جمع آوری و تجزیه و تحلیل می کنند. این برای بچه هایی که در تفکر تحلیلی خوب هستند عالی است.

مهارت های مورد نیاز: تسلط به زبان های برنامه نویسی مانند Python ،SQL و غیره.

 

۹- توسعه دهنده بلاک چین :

بلاک چین بچه جدید روی بلاک است. به بیان ساده، توسعه‌دهنده بلاک چین به هر نوع توسعه‌دهنده‌ای گفته می‌شود که سیستمی را ایجاد و طراحی می‌کند که اجازه می‌دهد اطلاعات از طریق اینترنت به صورت عمومی بدون کپی کردن توزیع و به اشتراک گذاشته شود. اطلاعات در یک مکان مرکزی ذخیره نمی شود، به این معنی که غیرمتمرکز است. آنها همچنین برنامه هایی می سازند که بر روی این فناوری بلاک چین اجرا می شوند.

مهارت های مورد نیاز: رمزنگاری، توسعه وب، ساختارهای داده، معماری بلاک چین

 

۱۰- کارآفرین :

این یکی از ۱۰ مسیر شغلی فناوری برای کودکانی است که کدنویسی را یاد می گیرند و مسیر شغلی و آینده کودکان را تضمین می کند  و شما را مسئول می کند. با یادگیری نحوه کدنویسی، بچه‌ها این شانس را پیدا می‌کنند که بازی‌ها، برنامه‌ها، وب‌سایت‌ها و کسب‌وکار خود را بسازند، زیرا نه تنها برخی از ابزارهایی را که برای شروع نیاز دارند به بچه‌ها آموزش می‌دهد، بلکه به آنها طرز فکری برای انجام دادن می‌دهد. بنابراین.

مهارت های مورد نیاز: مهارت های نرم، مهارت های کدنویسی

سخن پایانی

روش‌های جدید آموزش برنامه نویسی بیشتر برگرفته از سرگرمی‌های موردعلاقه بچه هاست ما در تلاشیم تا مسیر شغلی وآینده کودکان را به سمت رو به رشدی هدایت کنیم؛ و این همان امتیازیست که یادگیری این مهارت را جذاب و سرمایه گذاری برای آینده شغلی بچه‌ها را از امروز ممکن می‌کند. حرفه‌ای شدن در بعضی مهارت‌ها یک تیر و چند نشان است. مثل برنامه نویسی که ظاهرش یادگیری یک مهارت است و در واقع توانمند شدن برای آینده‌ای که در آن به مهارت‌های مختلف نیاز است.

چه امتیازی به این مقاله میدهید

جالب نبود

متوسط

خوب

خیلی خوب

خیلی عالیه

مدیر سایت

نویسنده

مدیر سایت

دیدگاه ها
2 دیدگاه
  • Parvane

    سلام
    میخواستم بدونم که نقش برنامه نویسی در آینده کودکان برنامه نویس چقدر اهمیت داره؟
    مرسی از مقاله خوبتون

    • زهرا سادات ابریشم

      سلام پروانه جان
      ببین در دنیای امروز با فراگیرشدن هر روزه تکنولوژی، نیاز به برنامه نویسان و طراحان سایت هم روز به روز افزایش پیدا میکنه. به همین دلیل آشنا کردن کودکان و نوجوانان با این مفهوم بسیار ضروری به نظر می رسه و بهتره که بچه ها از همون کودکی با برنامه نویسی آشنا بشن.